ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  Ζήτηση προσφοράς

  ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ (+30)24280 99976 και 694 903 0006

  Η ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟ 1822hotel@gmail.com

   

  ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ


  Είμαστε στην ευχάριστη θέση να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας και να προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες!


   ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ


   Το 1822 Makrinitsa Sites είναι ανοιχτό όλο το χρόνο και έτοιμο να σας φιλοξενήσει ανά πάσα στιγμή! Για πληροφορίες, προτάσεις και κρατήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικώς τις παρακάτω ώρες:

   • 8π.μ. - 8μ.μ
   • 8π.μ. - 11μ.μ

   Διεύθυνση: Μακρινίτσα Πηλίου

   370 11 Μακρινίτσα

   ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ


   Για φτάσει κάποιος στη Μακρινίτσα από το Βόλο υπάρχουν δύο επιλογές. Οι περισσότεροι τουριστικοί οδηγοί της περιοχής υποδεικνύουν τον πολυσύχναστο δρόμο που οδηγεί μετά από αρκετές στροφές στο γειτονικό χωριό Πορταριά (14 χλμ.) Από εκεί η Μακρινίτσα απέχει μόλις 2 χιλιόμετρα. Υπάρχει όμως μια συντομότερη διαδρομή. Μπορείτε να οδηγήσετε από τον Βόλο, ακολουθώντας τον δρόμο Κ.Καρτάλη (δρόμος μονής κατεύθυνσης) για το Πήλιο (Πορταριά) .

   Από εκεί θα δείτε σήματα που θα σας οδηγήσουν αριστερά στην Ελ. Βενιζέλου. Όταν τελειώνει αυτή η ανηφορική διαδρομή και όταν περάσετε την περιοχή του Αγίου Γεωργίου στρίβετε αριστερά, περνάτε μια μικρή γέφυρα, συνεχίζετε να οδηγείτε ανηφορικά, και μέσω Κουκουράβας, οδηγείστε στη Μακρινίτσα (ακριβώς στο parking της εισόδου του χωριού), συνολικά μετά από 7 χλμ. αντί για 16 χλμ. Για την πρόσβαση στο 1822 Makrinitsa Suites, θα ακολουθήσετε ένα ανηφορικό καλντερίμι (150 μέτρα έως το κατάλυμα), το οποίο ξεκινάει από τα δεξιά της εισόδου του Εκκλησιαστικού Μουσείου.